Kalender

Afbud

Juletur 2016

Dato: 
Fre, 02.12.2016 18:00 - Søn, 04.12.2016 12:00

Juletur 2016

Hej alle

Traditioen tro skal vi på den hyggelige jueltur til Ravnsøhytten- det er for alle i gruppen, så det er vigtigt at alle kommer med!

PRAKTISK INFO:
 
Afgang for spejderne fra parkeringspladsen ved hytten: fredag  d. 2. december kl. 18:00  med forældretransport til Ravnsø. 
Det vil sige at forældrene ikke skal gå ind i hytten og spejderne skal blive på parkeringspladsen, altså der er ikke nogen forældre eller spejdere som går ind i hytten.
Dem der ikke skal køre nogen børn til Ravnsø afleverer derfor deres børn ved parkeringspadsen og kører igen, så der er plads på parkeringspladsen til dem der skal køre til Ravnsø.
   
Hjemkørsel søndag d. 4. december for alle spejdere kl 12:00 fra Ravnsø med forældretransport
Adresse: Ravnsøhytten Hyllingvej 16, Javngyde 8680 Ry
 
Prisen for turen er 300 kr. 
 
Tilmeldingsfristen er d. 30. november. Det er ikke muligt at tilmelde sig efter denne dato, da vi skal planlægge turen og indkøb,det vil sige at det ikke er muligt at tilmelde sig turen efter d. 30. november.
 
Der vil i løbet af weekenden være en række spændende aktiviteter, både nogen hvor du er sammen med spejderne fra de andre grene, og nogen hvor du er sammen med dem fra din egen gren. Lørdag aften vil vi traditionen tro have den store festbanket med julemad, ris á la mande, mandelgave og julesange. 
 
For at vi kan afvikle turen på bedst mulig vis, nemlig at lave fede aktiviteter for spejderne, har vi brug for hjælp fra jer forældre, til kørsel og indkøb.
 
Derfor håber vi at I vil melde jer til at give en hjælpende hånd med kørsel, eller med  indkøb inden turen, alt afhængig af hvad der passer bedst. Vi vil sætte stor pris på jeres hjælp.
 
Huskeliste:
  • Madpakke til fredag aften. Gruppen sørger for drikke
  • Tøj og sko/støvler til inde og udektiviteter, hjemmesko, lagen og dyne/sovepose, toiletgrej, håndklæde, pandelampe eller lommelygte.
  • At du skal have nissehue på
  • Mobiltelefoner, Smartphones og iPad m.m. Må IKKE medbringes på juleturen, og vil blive inddraget.
  • Slik og sodavand må ikke medbringes, det vil blive inddraget, 
  • 2 Gaver for 15-20 kr til pakkeleg. De må ikke indeholde slik eller sodavand!