Mini

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
8 - 10 år
Mødedag/tid: 
Onsdag18:00 -20:00
Ledere: 
Nils Haarbo Nyhuus
Christian Würtz Vestergaard (Fisk)
Sct. Georgstur, 2013
IMG 5606
Sommerafslutning, 2014

Minispejder

Hos minierne laver vi rigtig mange forskellige ting. Men noget af det første minispejderne skal lære, er at bruge en kniv og en sav. Det er vigtigt, for de bruger tit saven og kniven til møder og på ture.Minierne er tit ude og noget af det sjoveste er når de er på opgaveløb (vi løber ikke altid). Så skal minierne selv finde vej uden ledernes hjælp, og så er der opgaver, som skal løses. Det kan være alt fra at tænde bål, til at finde nogle bestemte planter i skoven.

Som mini begynder man også at lære lidt flere knob og besnøringer, så de kan binde rafter sammen til et lille tårn, en hule eller måske en vogn, som der kan køres om kap i.

Lige som hos mikroerne er noget af det bedste når minierne har bål. Nogle gange laver de mad over bål, det kan være pandekager eller vi bager brød. minierne kan også lave mad af ting de finder i naturen. Det allerbedste er sommerlejren, hvor minierne nogle gange sover i hytte og andre gange i telt. Det er rigtig hyggeligt at bo sammen i flere dage, ja måske en hel uge.

Mindst en gang om året er minierne også på tur sammen med andre spejdere her fra området. Det er sjovt at lære nye spejderkammerater at kende, og høre hvad de laver, når de er til spejder.